Euro Cup på dansk grund var en succes

Efter et par år uden European Team Cups på grund af Covid-19, blev Danmark i 2024 værtsland for denne spændende holdkonkurrence. Euro Cup fandt sted på Kumlegaard QHs i Roskilde, hvor fire youth-hold og fire amateur-hold fra forskellige europæiske lande deltog. Selvom vi havde håbet på flere tilmeldte hold, var stævnet en stor succes med tæt konkurrencee, masser af sjov, ridning i topkvalitet og en fantastisk stemning.

For første gang i Euro Cup’s historie blev ranch trail inkluderet som en disciplin, mens western riding blev fjernet fra programmet. Denne ændring blev taget godt imod og tilføjede en ny dimension til konkurrencen.

4. plads: Team Italy (66 pts)

De danske landshold præsterede virkelig flot, og vi kan være utrolig stolte af deres indsats. Team Denmark Youth sikrede sig en samlet 2. plads, mens Team Denmark Amateur sluttede på en flot 3. plads. Ud over de flotte placeringer på podiet, hentede de danske ryttere også et imponerende antal medaljer og topplaceringer i de individuelle discipliner. Youth-holdet vandt 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer, mens amateur-holdet vandt 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer og en bronzemedalje. Desuden vandt hele den danske lejr “Stall Decoration Contest”.

En særlig tak skal lyde til alle, der gjorde dette stævne muligt: Kumlegaard QHs, de frivillige hjælpere, vores sponsorer, og ikke mindst Julie Søby og Ditte Poulsen, der lagde et enormt stykke arbejde i at få stablet vores landshold på benene. Tak til alle, der var med til at gøre Euro Cup 2024 til en uforglemmelig oplevelse!