Medlemsskaber

Det kan være lidt forvirrende at finde ud af, hvilke medlemskaber man skal bruge i de forskellige foreninger. For medlemsskaber i NRHA og APHA henviser vi til de respektive foreninger. Bliv klogere på medlemskab i DKQHA og AQHA herunder. Og kontakt os endelig hvis du har yderligere spørgsmål!

DKQHA-medlemskab
Man skal være medlem af DKQHA hvis man ønsker foreningens hjælp til registrering, ejerskifte og lignende. Man skal være medlem af foreningen hvis man ønsker at indbetale føl i futurityprogrammet, samt hvis man ønsker at deltage i futurity- og maturityklasser til DM. Desuden er medlemskab påkrævet, hvis man rider om danmarksmesterskabstitler til vores årlige mesterskabsstævne. Vi afholder også andre arrangementer, hvor medlemskab enten er påkrævet eller giver rabat. Medlemskab er påkrævet for at have stemmeret på generalforsamlingen.
Derudover kan man overveje medlemskab af DKQHA, hvis man ønsker at støtte vores arbejde. Foreningen drives af en gruppe frivillige, og arbejder kontinuerligt på at udbrede kendskabet til racen og sporten, samt på at skabe spændende aktiviteter for Quarterhorse-entusiaster og westernryttere.
Der findes tre typer medlemskaber: voksenmedlemskab, youth-medlemskab og støttemedlemskab. Et medlemskab er gyldigt indtil kalenderåret udløber. Hvis du fx køber medlemskabet i august, så udløber det den 31. december samme år.
Her kan du melde dig ind.

AQHA-medlemskab
AQHA-medlemskab er påkrævet hvis man skal deltage til AQHA-stævner og arrangementer sponsoreret af AQHA, samt hvis man skal registrere føl og foretage ejerskifte. Et medlemskab løber i 12 måneder, så hvis du køber det i marts, så udløber det 12 måneder senere. Der findes tre forskellige typer AQHA-medlemskaber:
– General membership, til voksne medlemmer, der ikke konkurrerer i amateurklasser til stævner.
– Amateur membership, til voksne medlemmer, der konkurrerer i amateurklasser til stævner
– Youth membership, til ungdomsryttere. Man er ungdomsrytter til og med det år, man fylder 19 år.
Priserne kan ses herunder, men hvis du køber dit medlemskab på www.aqha.com, så kan du bruge en promotion code og spare $5. Promocode er “DKQHA”. Du kan dog kun bruge denne kode én gang pr. person.
Læs mere her.