Summer Camp 2022

DKQHA inviterer voksne medlemmer til ridelejr/summer camp den 11.-14. juli 2022. Arrangementet afholdes i samarbejde med Djurs Horse Park og Emilie Bendix/True Performers.

Koncept og foreløbigt program
Ridelejren henvender sig til voksne westernryttere, der har lyst til at bruge et par dage i selskab med andre westernryttere og deltage i et spændende, varieret program. I løbet af campen er der 2 x teori, 1 x eneundervisning ved Emilie Bendix, 3-4 x træning på Mountain Trail-banen, 1 x skovtur på smukke ridestier, samt masser af sociale aktiviteter og hygge.
Ankomst sidst på eftermiddagen mandag den 11. juli. Afslutning sidst på eftermiddagen torsdag den 14. juli.

Pris
Campen koster 1950 kr. Dette inkluderer fuld forplejning, opstaldning af hest i udendørs paddock og alle undervisningsaktiviteter. Efter campen får man et park-kort til Djurs Horse Park, og kan efterfølgende benytte parkens faciliteter på egen hånd.

Praktisk information
Deltagere sover i egen medbragt campingvogn eller telt (alternativt kan man booke et B&B i nærheden). Der er plads til 4 campingvogne, og disse pladser fordeles efter “først-til-mølle”-princip. Der kommer et mindre ekstragebyr til strøm, hvis man medbringer campingvogn. Hestene opstaldes i udendørs paddocks. Der kan købes hø på stedet. Trænere er Emilie Bendix fra True Performers, samt Ninna Høher-Thomsen og Helle Knudsen fra Djurs Horse Park.
Campen afholdes i Djurs Horse Park, Søholmvej 1, 8961 Allingåbro.

Tilmelding
Campen er åben for alle hesteracer, samt både ungheste og rideheste. Medlemskab i DKQHA er et krav. Der er 12 pladser på campen, som fordeles efter “først-til-mølle”-princip. Tilmeldingsfrist den 20. juni.
Udfyld tilmeldingsblanketten og send den til formand@dkqha.dk.
Tilmeldingsblanket PDF
Tilmeldingsblanket WORD

Spørgsmål?
Send os gerne en mail på formand@dkqha.dk.