Sofie deltager i AQHA Convention

DKQHA’s formand og internationale repræsentant, Sofie Lindholm, deltager på AQHA Convention den 14.-18. marts i Las Vegas. Følg på med Facebook- og Instagramstories den næste uge, hvor Sofie løbende opdaterer fra rejsen.
Har du et konkret spørgsmål/undren i forhold til AQHA? Ræk ud til Sofie, så kan hun tage dit emne med på rejsen.

Hvad er AQHA Convention?
AQHA Convention er en stor årlig konference og generalforsamling. Til Convention er der mange forskelligartede aktiviteter. Der er foreningsrelaterede aktiviteter/generalforsamling: præsidentens rapport, behandling af indkomne forslag til regelbogsændringer, valg af nye bestyrelsesmedlemmer, præsentation af AQHA’s økonomi, m.v. Derudover afholdes møder i AQHA’s forskellige udvalg (committees). Sofie repræsenterer DKQHA i International Committee. Desuden afholdes forskellige seminarer og workshops, ofte med et foreningsperspektiv. Til slut er der mange sociale aktiviteter, for at bidrage til at skabe gode rammer for at danne relationer på tværs af interesser, stater og lande.

Hvad skal der ske på AQHA Convention 2024?
Hele programmet kan du læse her. Sofie planlægger at deltage i følgende:
– Fredag: Equine industry workshop. Affiliates round table workshop. International reception. Convention Happy Hour. AQHA President’s reception. FEQHA meeting.
– Lørdag: Membership general meeting. Board of directors meeting. International Committee Meeting. AQHYA Young Alumni reception. AQHA Convention party.
– Søndag: International Committee meeting. AQHA Breeders banquet.
– Mandag: Membership Business meeting. New Board of directors meeting. AQHA new directors orientation.
Sofie opdaterer Facebook- og Instagram-stories løbende, hvor hun fortæller hvad der sker til de forskellige events. Desuden publiceres en samlet beretning her på hjemmesiden efter Convention.

Har Danmark/DKQHA overhovedet noget at skulle have sagt?
Ja, absolut! Vores deltagelse gør en forskel. For eksempel har DKQHA/Sofie stået bag to regelbogsændringsforslag de sidst to år, og begge blev godkendt og er allerede implementeret i regelbogen. DKQHA er (og har mange gange før) involveret i arbejdsgrupper. Bl.a. sidder Sofie i en arbejdsgruppe (taskforce) om hvordan man kan ændre amateurreglerne, så amateurryttere kan hjælpe nye westernryttere igang med sporten, uden at miste deres amateurstatus. Når DKQHA er repræsenteret i International Committee, så har vi mulighed for at få indflydelse på alle områder, der vedrører AQHA international.