Q17 International Championship

D. 29 september til 8. oktober 2017 løb Q17 International DQHA Championship af stablen i Aachen, Tyskland. De tyske mesterskaber er et af de absolut største AQHA shows i Europa med hele 5 dommere. Ud over AQHA klasser, så bød Q17 også på det populære og prestigefyldte DQHA Futurity/Maturity samt NSBA Futurity, NRHA USA og NRCHA klasser. Det er den tyske quarterforening, der er arrangør og stævnet blev som sædvanligt afholdt på de fantastiske faciliteter på det kæmpe internationale hestesportsanlæg i Aachen. I det tyske futurity rides der om en præmiepengepulje på omkring 100.000 Euro.

Flere danskere havde taget turen mod Aachen og der blev redet rigtig flotte resultater hjem af de danske equipager. To af rytterne har her sendt os deres beretninger fra showet:

Anders Rosenberg & Checkmydesignedmoves:
“Årets sidste stævne – de tyske mesterskaber – var en kæmpe stor oplevelse. Et stævne af en helt anden kaliber end vi ser i Skandinavien og lettere nervepirrende for at sige det mildt. I fællesskab med familie, gode venner og min træner lykkedes det at få opfyldt noget der føles som en barndomsdrøm – at showe i Deutsche bank stadium – der er en del af Chio, Aachen. Niveauet var det højeste jeg har set i Europa og det var en fornøjelse at kunne overvære 10 dages ridning og hestenørderi på topplan, god stemning og hygge med hele teamet.
Af resultater blev det til en sølvmedalje i Amateur Halter Aged Geldings og finalist i DQHA Futurity Hunter Under Saddle og Green Hunter Under Saddle.”

Michaela Narvsted & VS Codes R Red:
Q17 var en kæmpe oplevelse og et fantastisk stævne. Jeg havde Fred (VS Codes R Red) med. Jeg deltog i næsten alle Youth-klasserne, det vil sige W. Pleasure, W. Horsemanship, Hunter under Saddle, Hunt Seat Equitation, Showmanship og Trail. Derudover startede jeg 2 Futurityklasser, da det er Freds sidste år som Junior hest. I det hele taget var Fred endnu en gang en kæmpe kamerat, selvom han ugen op til ikke lige var i træningshumør, og vi havde derfor ingen forventninger. I Showmanship blev det til en 7. plads. I Youth Halteren fik vi en super flot sølvmedalje :-). I Trail blev det desværre ikke til en finale plads, da Fred lige syntes det var sjovere at stå på to ben og vinke til dommerne ;-). I W. pleasure havde jeg et super finale go, desværre var dommerne lidt hårde og det blev til en 5. plads. I W. horsemanship havde jeg nogle af de bedste goes, jeg nogensinde har haft, men Fred var igen lidt på tværs, så det blev til en DQ i vores finale go. Hunter klasserne var jeg alle super glade for, det har aldrig været Freds yndlingsting, men i Aachen gav han sig 110 %, og var en kæmpe kamerat hele vejen. Det blev til en 4. plads i Youth finalen. Igen i Hunt Seat havde jeg nogle af de bedste goes, men inden i finalen var Fred ikke lige enig i, at han skulle på banen, så en lille diskussion gjorde, at jeg ikke turde “trykke” til ham. Alligevel havde vi et pænt og sikkert go, og her fik vi en super flot Bronze medajle. Vi havde så kun 2 klasser tilbage som var NSBA Non Pro Futurity W. Pleasure og Hunter under Saddle. De to klasser sidder jeg stadig og tænker tilbage på, hvilken følelse han gav mig, og hvor er jeg bare super stolt af ham her. Han har aldrig givet sig så meget, det var nogle lange klasser med mange heste, og han blev bare ved. Wow hvor var jeg mere end tilfreds!I begge klasser blev det til 4. pladser, den altid utaknemmelige 4. plads, men utaknemmelige var vi bestemt ikke, for jeg kunne ikke have ønsket mig nogle bedre ture. Pladseringerne var over alles forventninger!! Tusind tak til Fred som var lidt en spade 🙂 Men mest af alt den bedste kamerat og største stjerne. Også tak til hele teamet og specielt min træner, Natasha :-)”

Tusind tak til Anders og Michaela for jeres rigtig flotte beretninger og billeder, og endnu en gang stort tillykke med de flotte resultater! Tak fordi I repræsenterer Danmark så flot!