0-2-års

I Am A Hot Shine
Fødselsår: 2023
Køn: Hingst
Stamtavle:
Far: Shine Way
Mor: RSK Mamma Poquita
Kort beskrivelse: I AM A HOT SHINE, født 14.06.23, 6-paneltest N/N, smuk sammensat muskuløs bay hingsteføl med gode bevægelser. Super emne til reining, ranch, cow horse eller what ever? allround horse. Fuld af charme og selvtillid. Er selvsikker, nysgerrig og hurtig til at lære. Klar til nyt kærligt hjem midt december. Føllet er indbetalt i DKQHA Futurity og NRHA DK Futurity.

Kontakt Annette Iversen for mere info, tlf. +4520347850, e-mail annette@ivers.dk. Hesten befinder sig I Christiansfeld.

What An Awesome One
Fødselsår: 2023
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: The Original One
Mor: Sole Gratia
Kort beskrivelse: Født i marts. 6-panel N/N og farvetestet: Sorrel, Rabbicano, Red factor e/e, Agouti: A/a, N/Prl 1 copy of pearl dilution detected and N/W20. Er registreret i AQHA og APHA. Indbetalt i DKQHA futurity. “Cookie” er en sødt hoppeføl, meget nysgerrig og modig. Hun elsker mennesker. Er godt bygget, muskuløs og har supergode bevægelser. Hun har været i hænder siden dag 1, og er let at håndtere. Hun har prøvet at køre i trailer, og er nem at håndtere ved både smed og dyrlæge. Showet med stor succes i weanling halter ved DKQHA DM 2023.

Kontakt Vibeke Schou for mere information om hesten, tlf: 24662728 Hesten befinder sig på Fyn.

Infernal Flame
Fødselsår: 2023
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Inferno 66
Mor: Tinsel Chic (Tinsel Nic)
Kort beskrivelse: Smuk sorrel hoppeføl leder efter et seriøst og kærligt show-hjem. Hun er et ægte futurityemne, og hun har hele pakken: godt sind, flashy look og en enestående stamtavle. Bliver indbetalt i DKQHA Futurity, NRHA.dk futurity, NRHA european futurity og NRHA breeders futurity.

Kontakt Scuderia CaMa for mere information om hesten, tlf:
28354540 eller email: scuderia.cama@gmail.com. Hesten befinder sig i Ugerløse.

Shining Lil Miracle
Fødselsår: 2023
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Shine Chic Olena (Shine Chic Shine)
Mor: Boggies Lil Jo (Lil Joe Cash)
Kort beskrivelse: „Ghost“ er på udkig efter et kærlig hjem. Bliver indbetalt i NRHA Futurity i Denmark og Tyskland, Breeders Derby, Breeders Futurity. Hun er et super særligt reining-emne med hjertet på det rigtige sted, roligt sind, afstamning med flere NRHA multimillion $ earner ( Smart Chic Olena, Lil Jo Cash, Shining Spark, Shine Chic Shine, Topsail Whiz, Nu Chex to Cash, Hollywood Jac 86, Grays Starlight og Ebony Shines som er 1 ud af  6 NRHA 1 mio.$ Dams ) og on top er hun mega smuk og velbygget. Bliver passet med ormekur, vaccinationer, og vil være i hænder dagligt. Hun bliver præsenteret til Ovator Foalcup i Tyskland (DQHA). Sælges ved fravænning i December 2023.

Kontakt Theresa Lange for mere information om hesten. Tlf: 30271335 eller langetheresa0@gmail.com.
Hesten står ved 6760 Ribe. 

LIL SILENT SURVIVER
Fødselsår: 2022
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: CL SILENT BADGER
Mor: RSK MAMMA POQUITA
Kort beskrivelse: LIL SILENT SURVIVER, født 13.06.22, 5-panel test N/N, smukt sammensat hoppeplag med gode bevægelser, meget omgængelig, cool og selvsikker. Godt emne til Reining, Ranch, Cow horse m.m. Er indbetalt i DKQHA Futurity og NRHA DK Futurity. Vinder DKQHA Yearling Futurity Halter 2023.

Kontakt Annette Iversen for mere info, tlf. +4520347850 e-mail annette@ivers.dk. Hesten befinder sig I Christiansfeld.

Gun With Chrome
Fødselsår: 2022
Køn: Hingst
Stamtavle:
Far: Hollywood Gun Dunit
Mor: Revolution In Chrome (Einsteins Revolution)
Kort beskrivelse: “Fred” er et super godt reining-emne. Han er stor, godt bygget og ser flashy ud! Han er indbetalt i NRHA European Futurity, NRHA Breeders Futurity, DKQHA Futurity og NRHA.DK Futurity.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

Chocolate For A Lady
Fødselsår: 2022
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dun Lostma Chocolate
Mor: Flites Lady (Flites Enterprise)
Kort beskrivelse: Godt reiningemne. Supersød, let at håndtere, velbygget.

Hesten står nær Vejle. Kontakt Morten Søby for mere information: 40681973

Investing Award
Fødselsår: 2021
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Investing Wisely
Mor: I Am Always Good (Good Machine)
Kort beskrivelse: “Fleur” er super smuk og feminin. Mørkebrun hoppe. Godt sind, nem at håndtere. Super godt allaround-emne for enhver youth, amateur eller open-rytter! 5-panel N/N. Indbetalt i DQHA og DKQHA futurity.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

One Smart Silver
Fødselsår: 2021
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Starbucks Sidekick
Mor: Flites Lady (Flites Enterprise)
Kort beskrivelse: “Milo” er en godt bygget hingst med en super personlighed. Han er indbetalt i NRHA.dk futurity og er et super reiningemne. 5-panel N/N. Er ren i røntgen. Er helbror til “Sweet In Silver”, der er flere gange futurity champion. Milo har været en del i hænder, og har haft sadel og trense på et par gange. Let at håndtere og meget talentfuld!

Hesten står nær Vejle. Kontakt Morten Søby for mere information: 40681973

“Hugo”
Fødselsår: 2021
Køn: Hingst
Stamtavle:
Far: Chocolate After Dark
Mor: VS Sudden Snow (VS Code Red)
Kort beskrivelse: Super allround/pleasure-emne. Super sød og venlig hingst. Nem at håndtere, også omkring hopper. Han går på fold med en anden 2-årig hingst uden problemer. Han er ikke sadelvant endnu, men har lavet en del arbejde i lange liner med trense og longegjord. Han konkurrerede i showmanship og trail in hand som 1-årig med gode resultater. Han har også lavet lidt “liberty”-træning, bare for sjov. Han er generelt med glad for at arbejde og super lærenem. Sælges til særdeles fornuftig pris, grundet røntgenfejl.

Kontakt Amalie Tange Vejen for mere information om hesten, e-mail: amalietangeveien@gmail.com. Hesten befinder sig nær Kolding.