3-års og derover

Hot Chex N Cash
Fødselsår: 2009
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Hot Smokin Chex
Mor: Da Steady Pepper (Steady Tradition)
Kort beskrivelse: Veltrænet showhest, egnet til Youth eller Non Pro rytter. Showet af Youth landsholdsrytter i Reining og All-around, Ranch Riding, Trail, Horsemanship, Hunter, Hunt Seat og Showmanship. Dejligt show- og/eller fritidshest. Salgsvideo kan ses her.

Kontakt Tuse Creek Ranch for mere information, www.tusecreekranch.dk. Hesten er opstaldet tæt på Holbæk.

Amazing For Certain
Fødselsår: 2017
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Certain Potential
Mor: Amazingly Good (Zippos Mr. Goodbar)
Kort beskrivelse: Helt fantastisk hoppeføl fra 2017. Masser af udstråling og et stort talent for pleasure og allroundklasser. Særdeles gode bevægelser. Indbetalt i DKQHA og DQHA futurity. Meget spændende stamtavle. Certain Potentials afkom er blevet World Champion eller Reserve World Champion over 300 gange! Moderens andre afkom er bl.a. blevet NSBA Europamester i 2yo longe line, og AQHA europamester i 2yo halter, samt DQHA futurity vinder i 2yo longe line. Har netop konkurreret ved Q19 i Tyskland, og har dermed både national og international erfaring. Super cool temperament.

 Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

 

 West Coast Oakley
Fødselsår: 2011
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dunitwestcoast Style
Mor: Rowdys Sugar Lena (PW Doc Tom Rowdy)
Kort beskrivelse: West Coast Oakley er en mega lækker quarter vallak. Dejligt temperament, super cool, rolig og omgængelig. Trænet alsidigt og oven i købet tilkørt og kan gå for vogn. Showet i disciplinerne: halter, showmanship at halter, western horsemanship, trail at halter, trail, reining, ranch horse og stockhorse med point i AQHA og NRHA.dk 100% ren i røntgen. Har kendte hingste som Topsail Whiz og Hollywood Dunit på stamtavlen. Prisidé 130.000 kr.     

Five O Clock Tonite
Fødselsår: 2014
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Nite Chip
Mor: Five Carats (Invitation Only)
Kort beskrivelse: “Flash” er showet i trail, pleasure og hunter. Vil med lidt spin træning også være klar til horsemanship og Hunt Seat. Hans største talent ligger klart i trailen! Han er ikke helt alderssvarende uddannet, så der kan stadig lægges en masse arbejde i ham. Han er virkelig stærk i hovedet, og kræver derfor en rutineret og bestemt rytter. Også fra jorden.
Han har nogle røngtenfejl der ikke generer ham, men det kan selvfølgelig ikke garanteres, at det ikke vil komme til det ude i fremtiden. Derfor sælges han til en fair pris (omkring 35.000 kr.). Han er 162 og går med forsko.
Han blev showet succesfuldt i efteråret:
Q19:
Futurity trail 6. Plads ud af 37, score 217
Green trail samlet 6. Plads ud af 59, score 145,5
Junior trail finale 7. Plads
NSBA Open hunter futurity top 10
DKQHA DM 2019:
Futurity champion pleasure, hunter og trail, score 74,5
Danmarksmester junior trail & open hunter
Bronze green pleasure

 Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde.