3-års og derover

Hot Chex N Cash
Fødselsår: 2009
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Hot Smokin Chex
Mor: DA Steady Pepper
Kort beskrivelse: Veltrænet showhest, egnet til Youth eller Non Pro rytter. Showet af Youth landsholdsrytter i Reining og All-around, Ranch Riding, Trail, Horsemanship, Hunter, Hunt Seat og Showmanship. Dejligt show- og/eller fritidshest.

Hesten står på Tuse Creek Ranch. Kontakt Alberte Mathisen på Facebook.

Chex Out My Jewel
Fødselsår: 2018
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Chinas Jewel Dunit (Chinas Last Dunnit)
Mor: Flites Lady (Flites Enterprise)
Kort beskrivelse: Smuk og korrekt bygget hingsteføl, men særdeles godt sind og gode bevægelser. God stamtale med evner til reining eller cow-work. 5 panel N/N. Er indbetalt i DKQHA futurity. Kan indbetales i NRHA.dk futurity. Er i gang med tilridning. Har haft en god start med grundtræning og ryttertilvænning hos Dora Göcze. Link til fuld stamtavle: https://www.allbreedpedigree.com/chex+out+my+jewel

Kontakt Julie Søby for mere information, tlf: 22 74 18 15. Hesten befinder sig i Daugård ved Vejle.

Invest In Ur Destiny
Fødselsår: 2018
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: TFR A Wisely Dream
Mor: GW Bostons Destene (AQHA Champion x 2)
Kort beskrivelse: “Faith” er en super talentfuld 3-års hoppe. Hun ligner sin mor på en prik, der er en af Danmarks mest succesfulde showheste nogensinde. Har potentiale for både hunter- og pleasureklasser. Er startet stille op. Indbetalt i DQHA og DKQHA futurity. Er vokset op i løsdrift.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

Cocos star
Fødselsår: 2018
Køn: Hingst
Stamtavle:
Far: Play Upon A Star (Playgun)
Mor: Lots Of Coco (Peppy Wood DK)
Kort beskrivelse: Ønsker du en lærenem, lærevillig og rolig unghest er Cocos Star måske noget for dig. Cocos Star er en 3 års hingst (juni 2018) efter hingsten Play Upon a Star. Play har legendarisk heste som Playgun, Grays Starlight og Smart Little Lena i sin stamtavle. Play har også selv bevist sit værd i cutting og working cow horse. Træningen af ham er gået igang. Han bliver longeret og laver forskellige andre øvelser fra jorden. Han er vant til sadelunderlag og vil blive gjordt sadelvant, når han bliver lidt ældre. I håndteringen og træningen har han vist lærenemhed og et roligt temperament. Panelstest er 5 n/n (negativ i alle tests). Pris: 32.000 kr

Hesten bor nær Skive. Kontakt ejer, Henry Bæk på Facebook eller på henrybaek@hotmail.com