3-års og derover

Dressed Like Romeo
Fødselsår: 2010
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dont Dress Me
Mor: Really A Rodder (Really Rodden)
Kort beskrivelse: “Romeo” er en 10 årig vallak, der er “ready-to-show” i youth, amateur og open! Han har omkring 110 AQHA point og 3600$ i earnings. Flest point i trail, hunter u saddle og halter. Har desuden point i horsemanship, hunt seat eq. og pleasure. Er startet en smule på lead change. 164 cm. høj, går uden sko og har aldrig været syg. Han er sød og lazy, men har et lidt stærkt sind og sælges derfor ikke til helt nybegyndere. Han er mange gange Danmarksmester i mange discipliner og har også showet internationalt.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

Amazing For Certain
Fødselsår: 2017
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Certain Potential
Mor: Amazingly Good (Zippos Mr. Goodbar)
Kort beskrivelse: Helt fantastisk hoppeføl fra 2017. Masser af udstråling og et stort talent for pleasure og allroundklasser. Særdeles gode bevægelser. Indbetalt i DKQHA og DQHA futurity. Meget spændende stamtavle. Certain Potentials afkom er blevet World Champion eller Reserve World Champion over 300 gange! Moderens andre afkom er bl.a. blevet NSBA Europamester i 2yo longe line, og AQHA europamester i 2yo halter, samt DQHA futurity vinder i 2yo longe line. Har netop konkurreret ved Q19 i Tyskland, og har dermed både national og international erfaring. Super cool temperament.

 Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

 West Coast Oakley
Fødselsår: 2011
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dunitwestcoast Style
Mor: Rowdys Sugar Lena (PW Doc Tom Rowdy)
Kort beskrivelse: West Coast Oakley er en mega lækker quarter vallak. Dejligt temperament, super cool, rolig og omgængelig. Trænet alsidigt og oven i købet tilkørt og kan gå for vogn. Showet i disciplinerne: halter, showmanship at halter, western horsemanship, trail at halter, trail, reining, ranch horse og stockhorse med point i AQHA og NRHA.dk 100% ren i røntgen. Har kendte hingste som Topsail Whiz og Hollywood Dunit på stamtavlen. Prisidé 130.000 kr.