3-års og derover

Very Inviting Chip
Fødselsår: 2012
Køn: Hoppe
Stamtavle:
Far: Very Inviting
Mor: PassTheChocolateChip (Trespasser One)
Kort beskrivelse: 10 års quarter hoppe søger nyt hjem grundet manglende tid. Stabil, god og nem i daglig håndtering. Yderst cool temperament, vil egne sig fra lettere øvede til rutinerede ryttere. Uddannet i alt basis og har startet shows, hvor hun har været ukompliceret at have med. Mangler finish i én hånd og har stået stille det sidste års tid, men kan tages direkte fra folden og rides uden problemer. Jeg har haft hende siden hun var 8 mdr og hun har aldrig stået med skader. Absolut god hest om du vil avle, ride shows, skovture eller andet. Har tidligere fået 1 føl og sælges inkl. en bedækning til den amerikanske QH hingst ‘Good better best’ under DKQHA’s QSP til 2023! 5 panel test N/N, pånær GBED N/G

Kontakt Louise Randa for mere information om hesten, tlf: 42 16 43 09. Hesten befinder sig syd for Randers. 

Ruf Jazz
Fødselsår: 2013
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: Dunits Swing N Jazz
Mor: Ruffas Satin (Lil Ruf Peppy)
Kort beskrivelse: “Potter” er en super sød og rar vallak. Han er den første, der kigger frem når du kommer ind i stalden. Han er 157 cm. høj og sund og rask. Er født på Kumlegaarden, og har boet her hele sit liv. Han er nem at håndtere og går lige i trailer. I ridning er han sensitiv og har brug for en erfaren rytter – man behøver dog ikke være erfaren med reining eller westernridning. Han er fuld reiningtrænet og har scoret op til 69,5, men han er ikke vild med at konkurrere. Hans kommende ejer skal derfor ikke have store show-ambitioner. For nyligt er han begyndt at komme med på skovture, og han elsker det! Kun til salg, da ejer ønsker at showe mere.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde. 

SmartGunAndYellow (AQHA/APHA)
Fødselsår: 2018
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: HA Yellow Emperor (Colonels Smoking Gun)
Mor: Shirley Spook (Smart Spook)
Kort beskrivelse: Talentfuld reiningemne. 5-panel N/N og rene røntgenbilleder. En rigtig “eyecatcher”. Han er startet under sadel og har gode naturlige bevægelser og masser af stop. Har potentiale til at blive showet af open-rytter, men også et velegnet sind til youth- og amateurryttere. Indbetalt i DKQHA og NRHA.dk futurity.

Hesten står nær Vejle. Kontakt Morten Søby for mere information: 40681973

Krymsun in Trouble
Fødselsår: 2019
Køn: Vallak
Stamtavle:
Far: One Hot Krymsun
Mor: I Am Always Good (A Good Machine)
Kort beskrivelse: Terkel er en høj og meget stærkt bygget vallak. Super sød og sensitiv. Enestående bevægelser til hunter! Nem at arbejde med. Vokser op i løsdrift. Fik dagens højeste bedømmelse på 83,58% ved DKQHA avlsskue som føl. Indbetalt i DKQHA og DQHA futurity.

Kontakt Natasha Møller for mere information om hesten, tlf: 42 72 69 63 eller email: natasha-moller@live.dk. Hesten befinder sig på Kumlegaarden i Roskilde.