Bruttogruppe 2020

Så er der lavet aftale med ny landsholdstræner.

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere amateur landsholdstræneren 20/21.

DITTE POULSEN

Ditte har mere end 25 års erfaring med træning af hest og rytter på alle niveauer, derudover er hun også en rutineret og succesfuld showrytter.

Til daglig er Ditte 1. træner på Tuse Creek Ranch i Regstrup. 

DKQHA AMATEUR BRUTTOGRUPPEN 2020

ELISABETH POTALIVO

RIKKE WEIS & ROOSTERS FINAL PINE

Mit navn er Rikke, og jeg er 24 år gammel. Til dagligt bor jeg i København, hvor jeg studerer Veterinærmedicin på kandidaten. Min familie og jeg blev introduceret til westernsporten i 2009, hvor vi bla. var tilskuere til DKQHA DM i Slagelse. Året efter var vi på ranchferie i USA, og i 2011 fik vi vores første quarter. Senere samme år blev vi tilknyttet Tuse Creek Ranch, hvor vi den dag i dag stadig hører til, og har stor glæde af vores 2 dejlige quarterheste ”Little Mega Jac” & ”Roosters Final Pine”. Jeg startede med at showe all-around klasser på Jac til AQHA shows i Danmark og Skandinavien i 2012 og i årene efter tog det fart. Sammen med ham har jeg haft utallige uforglemmelige oplevelser og resultater til shows i Danmark og Europa heriblandt EM for Quarterheste og de tyske mesterskaber. I 2015 startede jeg med at showe reiningklasser på Final, da jeg havde haft et ønske om at prøve kræfter med denne disciplin. Det har gennem årene udviklet sig til, at vi nu shower i både AQHA og NRHA regi i ind- og udland. Det er Final, som jeg skal ride med på sammen med Amateur holdet, og vi har primært showet i reining og ranch riding, men glæder os til at prøve kræfter med andre discipliner som fx trail og horsemanship.
I mine youth år var jeg en del af DKQHA Youth Team og var med til Youth World Cup i 2012 i Kreuth, Tyskland og i 2014 i Texas, USA. Som Amateur rytter har jeg været en del af DKQHA Amateur Team, og deltaget i Euro Cup 2017 i Paris, Frankrig.
Jeg ser meget frem til at være en del af holdet igen, og få en masse sjove og lærerige timer sammen med hinanden og vores heste.

LISE JØRGENSEN & MC JOYS LOTTA RADICAL

Jeg bor i Næstved på et dejligt landsted med min familie og heste,.
Jeg har redet siden barns ben og i 2012 blev jeg præsenteret for western, købte derefter min første Quarter.
I 2018 købte jeg så min nuværende hest i daglig tale Joey han er 15 år, vi har flere shows sammen senest DM 2019.
Vores discipliner er:
western horsmannship, pleasure, hunter under sadle, Hunt seat, showmanship at halter.
Jeg glæder mig til et godt og stærkt hold med masser af fede oplevelser og godt sammenhold.

MIE UNØ & COOL CAPTAIN SPIRIT

Jeg bor på en ejendom i Regstrup sammen med min kæreste Michael og vores dejlige hund Bailey og kat Fie, nær Holbæk, kun en spytklat fra Tuse Creek Ranch. Her står min quarter vallak på 14 år, Cool Captain Spirit, som kaldes Kaptajnus til daglig. Jeg har haft Kaptajnus siden han var to år og Vi har mange stævner bag os, både i Danmark og i udlandet. Vores bedste resultat var i Polen til NRHA EM i 2016 hvor vi blev europamestre i Rookie lev. 1.Jeg har været med Landsholdet i Frankrig i 2017 og i Holland 2019. Begge ture var på hver sin måde super gode og fede oplevelser., med mange søde mennesker og godt sammenhold på holdet.Jeg rider mest Reining, og tit også Ranch Riding. Men vi har også vist gode resultater i trail og showmanship, og kan også ride horsemanship.Jeg håber selvfølgelig at vi får et godt sammenhold og god oplevelse med dette hold også. Det bliver spændende. 

LOUISE HANSEN & MEGA MARABOU

Jeg har Mega Marabou og vi er ret nye på den store western scene . Det er vores anden sæson sammen. Jeg rider primært reining og ranch riding .Jeg glæder mig til at være en del af bruttogruppen og have nogle gode clinics hvor vi kan lærer en masse. Jeg håber på et godt sammenhold og at møde nogle søde og rare mennesker. 

MIEKE DERKS & MISS RADICAL KRYMSUN

Jeg er 28 år ,og bor i Hvilsom ved Hobro i Nordjylland.Jeg er født i Holland, men 1996 flyttet jeg med min familie til Danmark.Jeg har haft med heste at gøre hele mit liv, startede med at ride, da jeg var 7 år gammel på min haflinger, som jeg også startede stævner på. Hvor efter jeg fik lov til at låne min mors hoppe som hedder Scootinmax RM, sammen med hende har jeg været med på ungdomslandsholdet i 4 år.I november 2017 købte jeg min hoppe Miss Radical Krymsun, hun er fra 2013.Jeg var en del af amateur landsholdet 2019, der deltog ved euro cup 2019 i Holland.Vi glæder os til at være med på bruttotruppen. 

SARAH BACH & GOLDEN LECHICRE JAC

Jeg bor på en landejendom lidt udenfor Næstved.Heste har altid været det helt store omdrejningspunkt i min familie. Min show karriere startede tidligt, allerede i en alder af 7 år, hang de første mange rosetter på væggen hjemme på værelset.Til dagligt rider jeg diverse equitation klasser, med min hoppe Ellie, men da hun har pådraget sig en skade på den dybe bøjesene, har jeg været så heldig at få lov at låne min mors dejlige reining vallak Jac.I år 2013 red jeg min første klasse på Jac, ved bare den ene klasse hev vi en World Show Qualifieder titel i hus.Tilbage i år 2006 deltog jeg i Youth World Cup, der kom jeg hjem med en 8. plads i Western Riding ud af 42 ryttere.Ligeledes i 2007 deltog jeg i Youth Euro Cup på min mors gode gamle dreng Victor, her red vi os til sølv i Trail og bronze i Western Riding.Hvis jeg skulle være så heldig at blive udtaget til amateur landsholdet, håber jeg på god team spirit, gensidig hjælp, ryttere og træner imellem, samt et nyt og spændende eventyr i hesten tegn. 

TEAM MANAGER RIKKE v. BÜLOW
HOTRODDERS NEW IMAGE

Jeg har påtaget mig rollen som team manager for bruttogruppen 2020 samt det endelig landshold 2021. Jeg vil bruge mine erfaringer som tidligere landsholdsrytter i arbejdet som team manager, så vi sammen følger den røde tråd hele vejen frem til Euro Cup 2021. Jeg er ejer af en dejlig Quarter vallak fra 2011, Hotrodders New Image aka. Louie. Louie og jeg har været en del af DKQHA amateur landsholdet, både ved euro cup 2017 i Frankrig og euro cup 2019 i Holland. Vores discipliner er: Showmanship at halter, western horsemanship, Hunter under saddle, Western pleasure, Hunt Seat Eq. og Trail. Det at være en del af bruttogruppen giver så meget positivt både socialt og ride mæssigt, det forventer jeg bestemt også at bruttogruppen 2020 vil opleve.

Selve bruttogruppen er åben for alle DKQHA´s amateur medlemmer, Så hvis du har lyst, og tænker det kunne være sjovt og spændende at deltage på bruttogruppen, ret da henvendelse til Rikke v. Bülow på mail rbsmartdk@yahoo.dk eller på sms på 29888915.

Her på hjemmesiden under fanen Landshold, kan man læse beretninger fra turen til Euro Cup 2019 i Holland, her kan man også læse Retningslinjerne for DKQHA´s bruttogruppe/landshold.