Rytterprofiler

Herunder kan du læse mere om rytterne i bruttotruppen for DKQHA Amateur Team 2024.

Ditte Poulsen – Team Coach
Jeg hedder Ditte poulsen, jeg er 45 år og cheftræner og daglig leder på Tuse Creek Ranch, hvor jeg har været i snart 28 år. Jeg har redet til utallige mesterskaber i ind- og udland, hvor jeg har showet i de fleste discipliner. Jeg har været en del af det danske reininglandshold i flere år. Været træner og assistentræner for DKQHA Youth-landshold af flere omgange. Har også været med i en del foreningsarbejde og afholdelse af store stævner. Jeg brænder for at udbrede westernsporten i Danmark og glæder mig derfor over at Danmark skal være vært for Euro Cup 2024.

Julie Søby – Team Manager
Mit navn er Julie Søby, og jeg har været en del af western-verdenen det meste af mit liv.
Jeg startede min westernkarriere på en allbreed hest og skiftede senere til en quarter, hvor jeg fandt min passion for shows og racen. Jeg har været en del af DKQHA’s bestyrelse siden 2019 og er i øjeblikket næstformand. I 2023 fik jeg muligheden for at være manager for youthlandsholdet, og det en fantastisk oplevelse at se youthholdet repræsentere Danmark i USA. Nu, i 2024, er jeg endnu engang landsholdsmanager, denne gang for både youth- og amateur-landsholdet ved European Team Cup. Jeg ser frem til at vi skal repræsentere Danmark ved Euro Cuppen.

Sari Knudsen – rytter
Mit navn er Sari Knudsen, jeg har været aktiv inden for westernsporten siden 1998, men begyndte først rigtigt at showe i 2010, da jeg købte min første quarter.
I 2014 købte jeg min nuværende showhest ”The Winner Is”, en AQHA/APHA vallak fra 2009.  Med Izze har jeg igennem de sidste 10 år opnået mange fine resultater og var en del af bruttotruppen til amatørlandsholdet i 2018/19, men måtte den gang desværre springe fra af personlige årsager, derfor ser jeg frem til at blive en del af det hold, der skal repræsentere Danmark ved dette års Euro Cup.
Izze og jeg shower et bredt udvalg af discipliner hvor Showmanship at halter, Trail, Hunter under saddle og Ranch Riding, er der hvor vi er stærkest. Men vi er også at finde i Halter, Horsemanship og som noget nyt fra i år prøver vi også kræfter med Ranch Trail.

Pernille Bendix – rytter
Hest: HA Yellow Emperor aka “KEJSER”. AQHA/APHA vallak fra 2014. Jeg har haft Kejser siden 2021.
Discipliner, som vi starter til stævner: Showmanship At Halter, Western Horsemanship, Ranch Riding, Ranch Trail, Reining.
Jeg har været aktiv i westernsporten siden 1998, hvor vi importerede vores første Quarter Horses fra USA til Little Creek Ranch. Vi har avlet QH, jeg har været dommer i Allbreedstævner og arbejdet som træner fra 2003-2018.
Min rideerfaring er allerstørst indenfor REINING, og jeg har da også været formand for NRHA.dk i nogle år. Jeg red masser af stævner fra 1999-2012 – og har vundet mange danske mesterskaber i Reining mm. I 2003 repræsenterede jeg Danmark på Reininglandsholdet til FEI Europamesterskabet.
Min egen showkarriere blev sat på pause og fokus blev på Youth-landsholdet i en længere årrække. Jeg var således Teammanager i 2014 for Youth-landsholdet, der deltog i Youth World Cup USA, og fra 2015-2018 var jeg landstræner for Youth-landsholdet hhv. YWC i Australien 2016 (vi endte på 8. plads ud af 13), EuroCup i Frankrig 2017 (Sølv ud af 8 lande) og YWC i USA i 2018 (6. plads ud af 19 lande).
I 2021 fik jeg min amatørstatus tilbage, hvilket har åbnet mulighed for deltagelse på Amateur-landsholdet. Jeg er sikkert alderspræsident med mine 56 år – men det gør ikke fornøjelsen og stoltheden ved at repræsentere Danmark mindre. JEG GLÆDER MIG!

Sabrina Ellesø Danielsen – rytter
Mit navn er Sabrina Ellesø Danielsen. Jeg er 32 år. Jeg har redet det meste af mit liv, og har altid elsket at være sammen med heste. I 2015 blev jeg introduceret til western, og det blev starten på en helt ny interesse og passion. Jeg ejer en dobbeltregistreret Quarter vallak som jeg har stor glæde af i min hverdag. Vi shower i disciplinerne: showmanship, pleasure, hunter under saddle, horsemanship og trail. Jeg ser frem til, at skulle repræsentere Danmark, og at være en del af landsholdet.

Sarah Krusøe Bach – rytter
Mit navn er Sarah Bach, jeg er 33 år og har redet western hele mit liv. Min kæreste og jeg ejer en landejendom, lidt udenfor Næstved, hvor vi har 3 quartere og en shetter. Den flotte fyr på billedet er min mors 16-årige Quarter vallak “Jac” (Golden Lechicre Jac), vi har dannet makkerpar de sidste 4-5 år, da min egen ridehest har været skadet. Sammen rider vi Trail, Western Horsemanship, Western Riding, Ranch Riding, Hunt Seat Equitation og nu også Ranch Trail. Vi ELSKER pattern-klasser! Jeg ser frem til at gå en spændende tid imøde.

Anne Wonge – rytter
Mit navn er Anne Wonge og jeg er 46 år. Jeg har redet og showet western siden 1998. Min nuværende hest, Pine Del Cielo – også kaldet Olga, har jeg haft siden 2012 og i 2019 var vi med amateurlandsholdet i Holland og ride Euro Cup.
Desuden har hun vundet et hav af andre titler. Vi er kæmpe fan af pattern-klasser, og selvom hun er reiner og oprindeligt købt til Reining, er vores favoritdiscipliner helt klart Trail og Hunt Seat Equitation.
Hun er også en ældre dame nu, på 15 år, så reiningen er lagt helt på hylden. Vi plejer at starte Showmanship, Horsemanship, Ranch Riding, Trail og Hunt Seat, så en rigtig all around ekvipage. Vi glæder os også til at prøve kræfter med Ranch Trail i løbet af året – det skal nok blive spændende.

Morten Søby – rytter
Jeg hedder Morten Søby, jeg er 56 år. Min interesse for westernridning startede for 25 år siden, som så mange andre på en allbreed, som jeg red de fleste discipliner på, lige fra pleasure til kvægklasser. I 2007 importerede jeg en Quarter fra U.S.A., og blev bidt af reining, som er min foretrukne disciplin. For et par år siden blev jeg introduceret for ranch-klasserne, som jeg virkelig er faldet for. Jeg har redet til utallige mesterskaber i ind- og udland, med gode resultater. Jeg har også været en del af det danske reininglandshold. Jeg brænder for at udbrede westernsporten i Danmark, og ser frem til at skulle repræsentere Danmark ved Euro Cup 2024.

Lise Jørgensen – rytter
Mit navn er Lise Jørgensen. Jeg har redet western siden 2011. Jeg har showet i pleasure, hunter, trail og ranch. Her i 2024 har jeg leaset Ken Fighter Great GAS, som er en 6-årig quarter. Jeg selv har en 2-årig Quarter, der snart skal tilrides. Jeg glæder mig til at være en del af det danske hold, og ser frem til at repræsentere Danmark ved Euro Cup 2024.