Youth- og amateurlandsholdet melder klar til Euro Cup 2019

Til sommer sender DKQHA både et youth- og amateurlandshold afsted til Euro Cup i Holland. Rytterne tager afsted med landstræner Cedric Leroux, samt managers Anders Rosenberg og Niels Mathisen. 

Ryttere udtaget til begge hold

Til amateurlandsholdet er følgende ryttere udtaget til holdkonkurrencen: Mie Kühnell Unø, Lotte Holmqvist, Lea Fahlén, Rikke von Bülow og Anne Wonge. Desuden deltager Susanne Dal Christensen og Mieke Derks som individuelle ryttere. 

Youthlandsholdet består af Celena Bøeck, Alberte Mathisen og Amalie Tange Veien. 

Læs meget mere om de dygtige landsholdryttere i menuen “Landshold”

Spændende show i Holland

Stævnet løber af stablen den 12.-14. juli 2019 i Someren, Holland. Den første showdag, fredag, er et almindeligt AQHA-show hvor alle kan deltage – også ryttere, der ikke skal deltage i selve Cuppen. Lørdag og søndag afholdes selve Euro Cuppen. Her skal rytterne og deres heste konkurrere i hele 7 forskellige discipliner. I hver disciplin kåres de 10 bedste ryttere, og de tildeles point i den samlede holdkonkurrence. I slutningen af weekenden opgøres alle point, der er vundet i løbet af weekenden, og et vinderhold af Euro Cuppen bliver kåret for både youth og amateur. 

To stærke hold

Det er to stærke hold, der rejser afsted. På amateurholdet har flere af rytterne deltaget i Euro Cups før, mens de fleste af rytterne har erfaring med internationale shows. I 2017 fik amateurholdet en flot 4. plads til Euro Cup i Paris. Alle 3 piger på youthlandsholdet deltog i Youth World Cup i sommes, med flotte top 15 placeringer og finalekvalificeringer. Alberte var desuden med på Euro Cup-holdet i 2017, og var dermed også med til at ride en sølvmedalje hjem til det danske hold. 

DKQHA ønsker de to hold held og lykke, vi håber i får en fantastisk oplevelse!