Dansk dominans i halter-klasserne ved Europamesterskaberne

Lørdag og søndag er halter-klasserne blevet afviklet ved dette års Europamesterskab for Quarter Horses i Kreuth, Tyskland. 

Michaela Navrsted og VS Codes R Red bliver for andet år i streg Europamester i Youth halter, aged geldings. VS Codes R Red er en 7-årig vallak efter VS Code Red og er avlet af familien Kurzrock i Tyskland. VS Codes R Red bliver desuden showet i de fleste allround-discipliner: Showmanship, trail, western riding, hunter u saddle, pleasure og horsemanship.

Didde Nielsson og You Rock My World løb afsted med Europamesterskabet i halter-klassen for 2-årige hingste. Hesten blev showet af Keith Long, der har base i Tyskland. Den 2-årige hest er avlet af David Maisonnette og er efter The Rock. Moderen er den kendte europæiske hoppe, Ive Got Good Credit. En spændende fremtid venter denne unge dansk-ejede hingst!