AQHA European Summit er begyndt

Fra torsdag til søndag deltager 3 af DKQHA’s bestyrelsesmedlemmer på European Summit i Rom. Sofie Lindholm, Casper Dohn og Anders Rosenberg vil holde jer opdaterede hele weekenden på foreningens instagramkonto: @ DKQHA 
European Summit arrangeres af AQHA og afholdes i år i samarbejde med den italienske quarter Horse forening (AIQH). Det er et tilbagevendende arrangement, hvor alle europæiske affiliates mødes og udveksler ideer og interesser, samt deltager i kurser og workshops. 

Torsdag aften starter med en velkomstreception på hotellet. Fredag er der uddannelse og workshop på programmet. Dagen starter med en præsentation af AQHA’s præsident Stan Weaver. I løbet af dagen bliver vi uddannet i show management og afholdelse af shows i 4 sessioner, ledet af Patti Carter og Melynder Ackley, der er hhv. AQHA Senior Director of Judges og AQHA Director of Competition Administration. Lørdag er Business Summit Day, hvor der er bl.a. er opdatering vedrørende task forces, opdatering omkring AQHA programming, et åbent forum omkring member services m.m. Om søndagen er der FEQHA møde, hvor vores internationale Director Anders Rosenberg vil være til stede. Vi glæder os til at holde jer opdaterede med spændende nyheder fra AQHA og Europa! 

På billedet herunder ses Sofie, Casper og Anders fotograferet med selveste AQHA’s præsident Stan Weaver!Fra venstre til højre ses: kasserer Casper Dohn, AQHA Chief International Officer doktor Anna Morrison, FEQHA Præsident Andrew Dren, AQHA Præsident Stan Weaver, DKQHA formand Sofie Lindholm og DKQHA International Director Anders Rosenberg.