Ordinær generalforsamling afviklet i fin stil

I dag, den 31. januar 2021, blev DKQHA’s ordinære generalforsamling afholdt. Den blev afholdt virtuelt over Zoom. Der var et flot fremmøde af både medlemmer og andre interesserede, og omkring 30 mennesker deltog. DKQHA har haft et godt år 2020 med stor vækst i medlemmer og økonomi, samt vel afholdte arrangementer til trods for Covid-19. Der var god dialog om de forskellige forslag og en ny bestyrelse blev valgt. Referat lægges ud på hjemmesiden snarest.

Kort efter generalforsamlingen konstituerede den nye bestyrelse sig.
Det sædvanlige bestyrelsesfoto ser lidt anderledes ud i år, da vi alle var med via hver vores Zoom-forbindelse. Fra øverste venstre hjørne mod højre ses DKQHA’s bestyrelse i 2021: bestyrelsesmedlem Susanne Dal Christensen, formand og international director Sofie Lindholm, kasserer og avlsleder Casper Kuusisto Dohn, suppleant Zenia Wittendorff Bækby, bestyrelsesmedlem Julie Søby samt næstformand Rikke von Bülow. Desuden er Jette Eskelund Hansen genvalgt som suppleant.

DKQHA siger tusind tak til alle fremmødte medlemmer for god dialog og en vel afholdt generalforsamling. Vi håber på at se en masse af jer til spændende Quarter horse arrangementer i 2021.