Frostsæd fra The Born Legacy tilgængeligt

Kære medlemmer. Hermed tilbydes en helt unik chance, for at få din hoppe med i denne sæson af QSP-programmet! DKQHA har frostsæd tilgængeligt fra den fantastiske hingst, The Born Legacy. Sæden skal benyttes i denne avlssæson. For at ansøge om sæden, skal man leve op til kravene beskrevet i ansøgningsdokumentet herunder. Sæden var oprindeligt tildelt en anden ansøger i QSP-programmet, men hoppen må desværre udgå af programmet, og sæden er derfor til rådighed for en anden hoppe. Sæden opbevares hos Rønnow Repro v. dyrlæge Laura Rønnow, og det er også hende der varetager hele insemineringsprocessen. Det er derfor et krav, at man kan transportere sin hest til Nørre Nebel, Ribe under reproduktionsforløbet. Du skal forvente at betale omkring 1500 kr. for transport af sæden til Danmark, samt afholde alle dyrlægeudgifter selv. Derudover er sæden gratis.

Ønsker du at ansøge om sæden? Udfyld venligst følgende ansøgning, og send til formand@dkqha.dk senest den 27. marts kl. 20. Du får svar på din ansøgning senest den 29. marts.

Ansøgningsformular og vilkår.

Herunder kan du læse om The Born Legacy:

THE BORN LEGACY (AQHA #5560717)

Fødselsår: 2013
Afstamning: Good I Will Be (A Good Machine) x Pretty Hot And Sonny (Hot Pretense)
Fuld stamtavle: https://www.allbreedpedigree.com/the+born+legacy
Resultater: Congress Champion Performance Halter, Reserve Congress Champion, NSBA World Champion, AQHA Reserve World Champion, AQHA High Point Stallion i trail og western pleasure. Futurity Champion i hunter u saddle ved Silver Dollar Futurity.
Genetisk test: 6-panel N/N og bærer af W20-genet.
Afkom: Utallige futurity champions i både western pleasure og hunter u saddle. ”Dutch” avler især super gode amateur-heste!
Beskrivelse: ”Dutch”, som han kaldes i daglig tale, er kendt for hans spændende stamtavle og enestående bevægelser. Han er særdeles godt sat sammen, og giver både sin stærke bygning og blide sind videre til sine afkom. Han er en super all-rounder, og har avlet afkom med top-placeringer i både hunter u saddle, western pleasure, performance halter og trail. ”Dutch” er stadig aktiv som konkurrencehest i dag, og har senest showet til Quarter Horse Congress 2021.
Link til hjemmeside:
https://thebornlegacy.com/
Link til video:
https://www.youtube.com/watch?v=IbA9Yiacgcs (promotion video)
https://www.youtube.com/watch?v=p8mO6Q9n7I0&t=68s (western pleasure)
https://www.youtube.com/watch?v=V7nyrIgCunM&t=117s (trail)
https://www.youtube.com/watch?v=NrCTY6zyWQM&t=45s (hunter u saddle)