Rytterprofiler

Herunder kan du læse mere om rytterne i bruttotruppen for DKQHA Youth Team 2024.

Ditte Poulsen – Team Coach
Jeg hedder Ditte poulsen, jeg er 45 år og cheftræner og daglig leder på Tuse Creek Ranch, hvor jeg har været i snart 28 år. Jeg har redet til utallige mesterskaber i ind- og udland, hvor jeg har showet i de fleste discipliner. Jeg har været en del af det danske reininglandshold i flere år. Været træner og assistentræner for DKQHA Youth-landshold af flere omgange. Har også været med i en del foreningsarbejde og afholdelse af store stævner. Jeg brænder for at udbrede westernsporten i Danmark og glæder mig derfor over at Danmark skal være vært for Euro Cup 2024.

Julie Søby – Team Manager
Mit navn er Julie Søby, og jeg har været en del af western-verdenen det meste af mit liv.
Jeg startede min westernkarriere på en allbreed hest og skiftede senere til en quarter, hvor jeg fandt min passion for shows og racen. Jeg har været en del af DKQHA’s bestyrelse siden 2019 og er i øjeblikket næstformand. I 2023 fik jeg muligheden for at være manager for youthlandsholdet, og det en fantastisk oplevelse at se youthholdet repræsentere Danmark i USA. Nu, i 2024, er jeg endnu engang landsholdsmanager, denne gang for både youth- og amateur-landsholdet ved European Team Cup. Jeg ser frem til at vi skal repræsentere Danmark ved Euro Cuppen.

Melanie Toft Gerdes-Hansen – rytter
Mit navn er Melanie Hansen, jeg er 15 år og jeg har været en del af westernsporten hele mit liv. Jeg har en reining hest, en all around hest og en equitation hest. Jeg var med på Youth landsholdet i 2023 hvor jeg var med til at repræsentere Danmark ved Youth World Cup 2023 hvor jeg bl.a vandt sølv i trail. Jeg ser rigtig meget frem til Euro Cup, både til stævnet, men også til at møde alle de andre deltagere. 

Agnete Grønlund Børgesen – rytter
Hej, jeg hedder Agnete Grønlund Børgesen, jeg er 17 år gammel og bor mellem Aarhus og Silkeborg. Jeg startede med at ride western på min nuværende Quarter vallak, “A Smart Jewel” aka “Snapper”, som jeg har haft siden føl og har mere eller mindre selv redet ham op. Da jeg var mindre var jeg mest til reining, men må indrømme at det ikke er det Snapper vil, så er begyndt at interessere mig mere for horsemanship og showmanship, som han egner sig rigtig godt til.

Lotte Vølund Hennings – rytter
Jeg hedder Lotte, jeg er 14 år, Min hest hedder Gun Surprize, han er en 7-årig quarter horse vallak, han er reininghest. Men vi laver også en hel masse andre ting. Mine ynglingsdiscipliner er reining, ranch riding og hunter under saddle. Jeg glæder mig rigtig meget til Euro Cup, både for at ride, men også at lære en hel masse nye mennesker at kende!

Fie Lindegaard Fokdal – rytter
Hej, mit navn er Fie Lindegaard Fokdal, Jeg er på youth-landsholdet i western og er 17 år gammel. Jeg har redet siden jeg var helt lille og været faldet for det lige siden. Til daglig går jeg i skole og går i 10. klasse. Jeg holder til i Svendborg i Tved på en lille gård med min familie. Jeg har to heste hjemme på gården, jeg har MS Dunit By Wave på 6 år, som er en quarter horse som jeg rider mest regning på, hvilket også er min yndlingsdisciplin. Jeg har også min painthorse KD Spook N Spirit, som er 16 år og går mest med min lillesøster, da han nu er hendes læremester. Jeg glæder mig meget til dette års Euro Cup, hvor vi skal have et godt stævne.