Blue Hills Ride Together

Blue Hills Ride Together Spring Show

Flere ryttere var til start med deres quartere til det super initiativ Blue Hills Ride Together Spring Show, hvor paint, all-breed og quartere kan samles. Flere af rytterne fra DKQHA Amateur Teams bruttotrup var til start, herunder Sophie Kronborg, Astrid Gunlev, Lotte Holmqvist, Anne Kathrine Voorwinden, Anne Sørensen & Rikke Weis.

Herunder kan du læse lidt om deres oplevelser og resultater til showet:

Sophie Kronborg:
D. 14-16 april afholdte Blue Hills deres Ride Together Spring Show. Et nyt stævneinitiativ, hvor der både var 2 x APHA og 2 x AQHA samt NSBA klasser. Deltagere var der mange af, og heriblandt var min leasede hest (One Hot Destination aka. Marley) og jeg. Det var vores stævnedebut sammen, og vi kunne ikke have valgt et bedre stævne at starte ud med. Det hele var super planlagt; gode dommere, professionelt og hjælpsomt showpersonale og søde og smilende deltagere og tilskuere.
Marley og jeg showede i Showmanship at Halter, Trail & Western Horsemanship. Vi havde nogle fine ridt, og udover at han snublede i den ene showmanshipklasse + et par fejl fra rytterens side, så var der ikke meget jeg kunne klage over efter så kort tids partnerskab.
Vi opnåede blandt andet en score på 82 i NSBA Non Pro Showmanship at Halter. Derudover lavede vi et clean sweep i Horsemanshipklasserne, hvor vi i AQHA Amateur klassen opnåede en score på 82 ved begge dommere, og en score på 86 i NSBA Non Pro.
Derudover debuterede Marley i trail, hvor vi fik nogle fine ridt. Han var super lydig, og plussede på flere af manøvrerne. Så når jeg ikke koster os 2 penalties, så skal det nok blive rigtig godt :-).
I AQHA klasserne fik vi blandt andet selskab af 5 skønne ekvipager (Lotte Holmqvist, Anne Sørensen, Astrid Gunlev, Rikke Weis & Anne Kathrine Voorwinden), der også er en del af DKQHA’s Amateur Bruttotrup. De havde allesammen nogle virkelig gode ridt, og vist, at de er stærke kort, når det skal besluttes, hvem der skal til Frankrig til sommer.
Tak til alle deltagerne, tilskuere, hjælpere og showarrangører for et godt stævne og nogle hyggelige stunder – også selvom foråret ikke viste sig fra sin bedste side. Vi glæder os til at se alle til nogle af de fremtidige stævner, og forhåbentlig også på Bluehills igen til efteråret, når de igen er værter for et Ride Together Autumm Show.

Astrid Gunlev:
Ivan og jeg startede i weekenden d. 14-16. april årets første stævne, efter en 2 mdr. lang ferie for Ivans vedkommende. Det gik over al forventning, og det blev en weekend med små og store sejre.
Blandt de resultater vi opnåede kan nævnes:
1. plads i NSBA Hunter under Saddle OPEN
1. plads i AQHA Junior Hunter
1. plads i Amateur Showmanship (ved den ene dommer)
1. plads i Amateur Hunt Seat Equitation (ved den ene dommer)
2 * Reserve Champion i Amateur Aged Geldings Halter
2. plads i NSBA Pleasure
2. plads i AQHA Junior Pleasure
Det blev selvfølgelig også til nogle 3. og 4. pladser i blandt, men samlet set er vi rigtig tilfredse.

Rikke Weis:
Vi havde også en super god weekend til Blue Hills stævnet – det er et super initiativ at tilbyde både paint, quarter og NSBA klasser til samme stævne, så man både kan ride sammen samt i de respektive forbund. Det var fedt at se, hvor store nogle af NSBA-klasserne var!
Jackie (Little Mega Jac) var endnu en gang super, og selvom vi var lidt uenige i den første horsemanship fandt vi hurtigt rillen, og endte med at lave et clean sweep i trailklasserne! Weekendens resultater blev som følgende:
2. plads NSBA Non Pro Horsemanship
2 x 1. plads i AQHA Amateur Trail (score 74,5 og 74, og udelukkende plusmanøvre)
2 x 1. plads i AQHA OPEN Trail (score 71,5 og 71)
1. plads NSBA OPEN Trail (score 71,5)
1. plads NSBA Non Pro Trail (score 71)
3. plads i AQHA Amateur Ranch Riding (score 71 og 70)
Vi vandt 3. og sidste go af Trail Challenge Cuppen, og selvom vi også havde vundet det 2. go, var det ikke helt nok til at ride med i omridningen. Det var en super fed konkurrence, der var åben for All-Breed, og som løb over Danish Paint Horse Open 2016, Blue Hills Ride Together 2016, og så dette års Spring Show, og der var 5000,- til vinderen. Vinderen blev Freja Olsen og hendes paint Madam Blues Duffy – stort tillykke!

Tak til pigerne for beretningen fra stævnet! DKQHA ønsker tillykke!
Alle billederne er taget af fotograf John Jensen, www.taselvfoto.dk