McCabe Fødselsdagsshow

McCabes Fødselsdagsstævne

McCabes årlige fødselsdagsstævne løb af stablen d. 6-7 maj på Brædstrup Rideklub. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og det var en super stævneweekend med god stemning, flotte sponsorgaver og mange deltagere i klasserne. Flere youth-ryttere fra DKQHA’s Youth Bruttotrup var til start, og her er hvad 2 af rytterne siger om showet:

Michaela Narvsted:
“D. 6-7 maj afholdte McCabe deres årlige fødselsdagsstævne. Det var første gang jeg var med til dette show, hvor jeg havde min 5-årige vallak VS Codes R Red (efter VS Code Red) med. Jeg har altid hørt godt om dette show og efter jeg har været til det, kan det kun bekræftes. Det var et super velorganiseret og hyggeligt stævne. Det var kun mit tredje stævne sammen med “Fred” og vi havde nogle gode ture og lærte hinanden bedre at kende. I halter vandt vi Aged Geldings og blev Grand Champion Geldings. Showmanship er stadig forholdsvis nyt for mig og bestemt ikke min yndlingsdisciplin 😉 men jo mere jeg øver det, jo sjovere bliver det, og Fred er selv kæmpe fan er det og føler sig virkelig på hjemmebane i det. Så når rytteren lige opper sig helt skal det nok blive godt. Vi startede to showmanship klasser i hhv. Youth og Open All-Breed med scores på 71 og 74. I Horsemanship fik vi en ny PB med en score på 83, og det var kun anden gang Fred og jeg startede Horsemanship. Hunter Youth og Junior Pleasure fik vi to 2. pladser og i Trail fik vi en score på 70,5. Jeg har været super stolt over Fred, da han kan være lidt af en kylling og specielt trail-klasserne har været svære at overskue, men nu med endnu mere tillid er der virkelig håb forude om en rigtig trail hest, som i øvrigt også er min yndlingsdisciplin 🙂 Lørdag aften blev der også afholdt lotteri for dem af os, der skal afsted til Youth World Cup i Texas i 2018. Under stævnet solgte vi lodsedler og på dem fik vi samlet flotte 8.000 kr. Hvilket vi alle er så glade for og vi vil gerne sige tusind tak til alle som købte lodder og støttede os! :-)”

Emilie Bendix:
“McCabe 2017 – vi gav den gas! Et skønt stævne sammen med dejlige mennesker. Det var andet stævne for os i det nye år, så super spændende var det. I Youth-klasserne begynder vi at være flere og flere, så konkurrencen bliver sjovere og sjovere. Mini T bliver bedre som All-Around hest for hvert show, det øger glæden umådeligt meget. At kunne starte flere discipliner på en hest er en fornøjelse. Mini T og jeg havde et vidunderligt stævne med mange fine resultater. 5 x 1. Plads (2xShowmanship, Hunter under Saddle, Hunt Seat Equitation, Reining (score 69)). 1 x 2. plads (Western Horsemanship), samt vores første Western Riding klasse. Det blev til en diskvalifikation, men jeg er stolt over vi kom igennem. Sammenholdet mellem alle de dejlige Youth ryttere bliver mere festligt og sjovt for hvert show vi er til. Man kan ikke andet end at nyde det. Og så var vejret SMUKT! Et absolut dejligt show.”

Tusind tak til Michaela og Emilie for deres beretninger fra showet! Begge piger er en del af det danske Youth Team, der til sommer skal repræsentere Danmark og DKQHA ved Euro Cup 2017 i Frankrig. Også stor tak til McCabes, der arrangerede et super show!