Ride In

Ride In – 20 års jubilæumsshow

D. 15-18 juni 2017 løb Ride In – 20 års jubilæumsshowet af stablen på Tuse Creek Ranch i den helt nye MEGA Arena, opkaldt efter Tuses tidligere avlshingst MEGA Pine. Det var et stort show med rekordstor tilslutning: 121 heste og 722 starter! Så flot og med deltagelse fra både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland. Udover AQHA klasser var der også udbudt FEI, NRHA.DK inkl. FDM Derby & Maturity, NRHA.COM inkl. 2 Morrisson Trophies, All Breed og jubilæumsklasser.
Flere af rytterne fra DKQHA Amateur Teams bruttotrup var til start, og her kan I læse 2 af rytternes beretning fra showet:

Anne Wonge:
“I år havde Ride In showet 20 års jubilæum, og der var lagt op til det helt store – ikke mindst fordi, det var lykkedes at få den nye store hal på Tuse Creek Ranch færdig. Man må sige, at stævnet også levede op til det forventede.
Vejret var fantastisk – på trods af lidt regn fredag, men det betyder jo ikke så meget, når der er 2 ridehaller. 🙂
Stævnet startede onsdag eftermiddag med paid warm up, og hele torsdag stod den på reining i form af FEI klasser og NRHA samt NRHA.dk. Jeg skulle først starte fredag morgen, så jeg ankom torsdag eftermiddag og fik installeret min hest “Olga” (Pine Del Cielo) i sin boks, og jeg nåede da også at ride en lille tur i den nye hal klokken meget sent om aftenen. Fredag morgen lagde vi ud med Showmanship, som jeg var så heldig at vinde, så Olga fik det sidste halve point, som hun manglede for at have optjent sin Amateur Performance ROM. Ud over det gik det også super fint resten af weekenden på nær en lille afsidning i Hunt Seat Equitation, hvor jeg desværre landede på halebenet og ikke rigtigt kunne sidde ned i sadlen, da jeg skulle ride Reining fredag aften. Det var lidt ærgerligt, men sådan er det jo bare engang imellem. Ellers gjorde vi det også rigtig godt i Trail – det har vi også trænet rigtig meget det sidste års tid, og man skal jo ikke klage over en 1. plads med en score på 74 i Green Trail, og en score på 73,5 i Team Trail.
Team Trail var en af de lidt festlige jubilæumsklasser som Jette havde arrangeret til stævnet, med masser af flotte sponsorgaver og nogle lidt anderledes og udfordrende patterns. Jeg var så heldig at få en 3. plads i “Ranch Riding In Nature” og vandt både penge (sponsoreret af Tuse Creek Ranch) og en flot gavepose (sponsoreret af Equsana). Det var alt i alt en fed weekend med masser af god ridning til langt ud på natten, og min egen Olga pony var som altid super nem og sød at have med i byen, så alt i alt en rigtig god oplevelse.”

Mie Kühnell Unø:
“Ride In blev afholdt på Tuse Creek Ranch fra d. 15 juni til d. 18 juni 2017. I år blev det udvidet med en dag, fordi det er 20. gang Ride In afholdes. I den anledning var der MEGA mange fede sponsorpræmier og sjove jubilæumsklasser som kun kostede 20,- kr. MEGA fedt. Det MEGA fedeste var dog, at den nye store, dejlige, lyse MEGA Arena nåede at blive bygget færdig og var klar til Ride In.
Det betød for mig og Kaptajnus (Cool Captain Spirit), at vi virkelig kunne komme ud og få god fart på de store cirkler i reiningen – MEGA fedt!
Vi havde et super godt show, vi vandt NRHA.com Rookie Level 2 med en score på 70, søde søde pony. Men det som det gjaldt til Ride In, var at få de sidste 2 point til min Amateur Performance ROM. Så der skulle startes AQHA klasser. Så vi gjorde, hvad vi kunne. Det betød at vi bla. måtte ind i Showmanship…. Hvilket faktisk gik fint. Vi fik en 3. plads ud af 6. Ikke nok til et point desværre.
I Amateur reiningen vandt vi med en score på 70 1/2 FEDT og et point til ROM. Men vi manglede stadig 1. Vi prøvede med Western Riding, men det er en utrolig svær disciplin. Ikke nok med at din hest skal kunne skifte, så skal det også være på de rigtige steder på det rigtige tidspunkt. Vi fik en 5. plads ud af 7. Jeg er tilfreds, for vi har kun prøvet at starte det en enkelt gang til et klubstævne.
I Ranch Riding gjorde Kaptajnus det virkelig godt, kun slået af lillebror. Vi fik en flot 2. plads ud af 9 med en score på 74 1/2 så 1 point mere hjemme til ROM, hvilket betød af den var i hus. YES!!
Udover de seriøse klasser, startede vi også jubilæumsklasserne “Pink Pleasure”, “Team Trail” sammen med Jac & Rikke, hvor vi blev nr. 2, “Ranch Riding In Nature”, hvor vi blev nr. 6 og “Freestyle Reining”, hvor vi blev nr. 3 med en score på 73 1/2. Det har været et MEGA sjovt, MEGA godt og fantastisk Ride In stævne for mig og Kaptajnus.
Så tak til hele Tuse Creek Ranch og Jette C. for en dejlig weekend.”

DKQHA siger mange tak til Anne og Mie for deres flotte beretninger, og stort tillykke med deres super resultater, og at de begge nu har optjent deres Amateur Performance ROM!