Ditte og James clinic

Beretninger fra medlemmerne:
Den 11-12 November holdte Tuse Creek Ranch en fyldt clinic med trænerne Ditte Poulsen og James Hansen. Deltagerne havde alle en rigtig god clinic og fik en masse med hjem og arbejde videre på. Hele 9 DKQHA medlemmer har modtaget clinicstøtte fra DKQHA til denne clinic.

3 af medlemmerne fortæller her, hvad de fik ud af clinicen:

Inge Hooge: “Jeg havde sat mig et mål, at jeg ville ride min 5 års paint, Justin! Chicci (Quarter) var med, da han ikke skulle være alene hjemme. Så jeg kan kun sige, at der er både staldplads og hjerterum i
rigelige mængder på Tuse Creek Ranch.
Jeg startede ud med at være usikker, lidt nervøs fordi jeg er en kylling, ikke fordi hestedyret var farligt. Justin er det sødeste væsen, men for mig stor. At deltage på clinic på Tuse Creek Ranch, er for mig uden tvivl med til at flytte både mine grænser og begrænsninger. Jeg følte mig total tryg i undervisningen, og der hvor jeg blev usikker, tog Ditte over. Justin blev redet på stang for første gang, og jeg er fuld af fortrøstning, det skal nok blive godt. Jeg tog hjem med den bedste følelse, og jeg var total glad i låget over min hest. 
Så jeg kan kun anbefale at tage på clinic, det giver blod på tanden! Og tak til både Tuse Creek Ranch for at arrangere clinics, hvor der kan rides de fleste discipliner, men også tak til DKQHA for støtte.”

Marianne Weidemann: “Jeg havde en super hyggelig, god weekend, clinic. Jeg blev undervist af James. Han var tålmodighed og havde en god måde at forklare tingene på. Jeg lærte en masse og har rykket mig
rigtig meget. Fået selvtillid og nogle gode værktøjer, så jeg og Shark kan træne selv.
Det er ikke sidste gang jeg skal på sådan en clinic.”

Lis Petersen: “Jeg har været på clinic næsten hver gang den er blev afholdt i november, og selv om jeg er snart til rollator m.v. så skal man ikke gå ned på undervisning. Jeg fik vildt meget ud af clinicen, jeg var øm i hele kroppen de næste to dage, heldigvis var jeg til pilates om mandagen, så fik hesten fri men så lave vi blød gymnastik om tirsdagen. Jeg kan anbefale clinicen, der hvor du og din hest er, der bliver du hjulpet, presset videre sammen med din hest. Tusind tak – glæder mig allerede til næste års clinic.”

Vi siger i DKQHA tak for beretningerne og billederne fra clinicen!