Reproduktionsseminar

I forbindelse med QSP-programmet afholder vi et reproduktionsseminar med PhD-studerende og reproduktionsekspert fra USA, Rafael Martinez. Reproduktionsseminaret inkluderer både teori og praktisk demonstration. Seminaret afholdes på engelsk, men slideshows til teorien er på dansk. Til dette seminar får vi desuden besøg af AQHA’s præsident, Norman Luba, og AQHA’s internationale direktør, Sierra Kane.

Hvor og hvornår
Afholdes på Kumlegaard QH, Kumlehusvej 2, 4000 Roskilde. Afholdes den 11. december 2021 i tidsrummet 9-16:30.

Program
9:30 – Teori om reproduktion og avl i rytterstuen
12:30 – Frokost
13:30 – Praktisk demonstration i stalden med scanning af hopper.
16:30 – Q&A session og afslutning

Pris
Det er gratis at deltage på denne clinic. Man skal dog være medlem af AQHA, da clinicen er fundet af AQHA. Medlemskab i AQHA kan tegnes på dagen til clinicen og koster ca. 350 kr. (afhængig af dollar-kursen den givne dag).
Der er gratis forplejning (kaffe, te, vand og sandwich) til alle medlemmer af DKQHA. Ikke-medlemmer i DKQHA kan tilkøbe forplejning for 50 kr.

Hvem
Rafael Martinez har en bachelorgrad i animal science med speciale i equine science, samt en kandidatgrad i agriculture fra Sam Houston State University. Rafael er nu igang med sin PhD i equine nutrition and reprodution physiology hos Texas A&M University. Rafael har undervejs i hans studier arbejdet som breed manager hos Schiller Ranch og Harper Conner Reining Horses, hvor han har været ansvarlig for alt avlsrelateret. Han har særlig stor erfaring og viden indenfor embryotransfer og kunstig befrugtning. Siden 2014 har Rafael desuden repræsenteret AQHA ved mange “Mega Camps” og QSP-aktiviteter i andre lande.


Tilmelding
Send en mail til kontakt@dkqha.dk med følgende informationer
– Fulde navn
– E-mail adresse
– Evt. medlemsnummer i AQHA
– Evt. medlemsnummer i DKQHA – hvis ikke medlem, om man ønsker at tilkøbe forplejning.
– Evt. allergier eller særhensyn i forhold til frokost.
Tilmeldingsfrist den 6. december kl. 12:00