Dansk europamester i reining

DKQHA ønsker kæmpe tillykke til Mie Kühnell Unø & Cool Captain Spirit, der med en super flot score på 207,5 red sig til titlen NRHA European Affiliate Rookie L1 Champion til NRHA EM på Roleski Ranch d. 5-9 juli i Polen!

Danmark får dermed super flot endnu en Europamester i Reining, og det gør det bare endnu flottere, at Cool Captain Spirit både er dansk avlet og trænet. Den 10-årige vallak er avlet på Tuse Creek Ranch og efter Spirit of Rooster. Mie har haft “Kaptajnen” siden han var 2 år og har i samarbejde med Ditte Poulsen & James Hansen fra Tuse Creek Ranch trænet og showet ham. Mie & Kaptajnen vandt ud over titlen bla. også en flot sadel, stort trophy og et belt buckle – mega sejt!

Til SN.DK siger Mie: “Jeg blev mega overrasket og havde slet ikke regnet med at vinde. Men det hele spillede bare og min hest var god”. Hele artiklen kan læses her: http://sn.dk/Lokalsport/Overrasket-Mie-vandt-EM-titel/artikel/587403

Mie på podiet i Polen (Foto: Andrea Bonaga)
Mie & Cool Captain Spirit ved DKQHA DM 2015 på Tuse Creek Ranch (Foto: Henrik Sewell) 

Til NRHA EM i Polen deltog også 4 andre danske ryttere med deres quarter heste:

Michael Lundgren & TQR Dunit Smart Chex: Flot 4. plads i E.A. Rookie Level 1 klassen.
Jessica Ceglarek & Shine Way: 10. plads i E.A. Limited Non Pro klassen
Carsten Kristensen & Pines Great Whiz: 11. plads i E.A. Rookie Level 1 klassen 
Annette Andersen & Dun Lostma Chocolate: 9. plads i E.A. Intermediate Non Pro klassen 

Det er rigtig fedt, når danske ekvipager klarer sig godt i udlandet her imod de bedste i Europa – super flot! 

Stort tillykke til alle de danske ryttere fra DKQHA!