Dansk deltagelse ved Euro Cup 2019

Netop nu er 10 danske quarter horses og deres ryttere på vej til Someren i Holland, hvor FEQHA European Amateur & Youth Team Cup løber af stablen den 13. og 14. juli. I år deltager udover Danmark også Holland, Frankrig, Belgien, Tyskland, Luxemborg, Schweiz, Italien og England.

Danmark repræsenteret af 2 hold

Danmark er repræsenteret af både et amateurlandshold og et youthlandshold. Amateurlandsholdet består af 5 holdryttere samt to individuelle ryttere. De trænes af belgiske Cedric Leroux, mens team manager Anders Rosenberg også er til stede under hele stævnet.
Ungdomslandholdet består af 3 holdryttere, der trænes af danske Rikke Benjaminsen, som til dagligt har base i Østrig. Team manager er Niels Mathisen, der også er til stede under hele stævnet.

Om Euro Cuppen

FEQHA European Amateur & Youth Team Cup afholdes i juli alle ulige år og kan sammenlignes med Europamesterskaberne for hold. Hver nation kan sende både amateur- og youthhold afsted til konkurrencen. Ved stævnet konkurreres i alle allround discipliner: western pleasure, western horsemanship, trail, hunter under saddle, hunt seat equitation, showmanship, reining, ranch riding og western riding. Fredag før selve eurocuppen finder sted, afholdes der et almindeligt AQHA-stævne, hvor alle kan tilmelde sig og deltage. Holdene får her mulighed for at se arenaen an og opvarme deres heste. 

Nyheder og resultater

Den hollandske quarter horse association er desværre sparsomme med deres opdateringer, men de to danske hold vil for så vidt muligt holde os opdaterede med resultater på deres facebooksider: amateur    youth

DKQHA ønsker held og lykke og fantastisk tur til de to hold – vi er stolte og glade over, at i har valgt at repræsentere Danmark!