VS Codes R red bliver AQHA Champion Youth

VS Codes R red og Michaela Navrsted har som den første danske ekvipage nogensinde vundet den prestigefyldte titel “AQHA Champion” i youth-divisionen. Denne titel gives til en ekvipage, der har vundet 35 AQHA point, hvoraf mindst 15 af disse skal være vundet i halter. Mindst 15 af pointene skal være vundet i performanceklasser, og der skal være vundet point i mindst 2 forskellige kategorier af performance disciplinerne. Man kan vinde den flotte titel i enten Open, Amateur eller Youth.

Michaela og VS Codes R red har dannet par siden slutningen af 2016. VS Codes R red er en vallak født i 2012 efter VS Codes Red. Deres første AQHA-point vandt de i marts 2017 til Easter Show på JNT i Graasten. Ved dette stævne vandt de deres første 2.5 AQHA points i showmanship, hunter og pleasure. Siden da er det blevet til rigtig mange AQHA-points, awards og titler:
– 12 grand champion i youth halter
– 20.5 AQHA points i youth halter
– 78.5 AQHA points i youth performanceklasser
– Europamester i Youth Aged Geldings 2 gange
– Europamester i Youth Western Horsemanship
– Vundet 1075 dollars i NSBA-regi
– Performance og Halter ROM i Youth
– Deres mest succesfulde disciplin er Youth Hunt Seat Equitation, hvor de har vundet 16.5 AQHA points.
– De har vundet AQHA Youth points i disse discipliner: western pleasure, trail, western horsemanship, showmanship at halter, halter, western riding, hunter under saddle og hunt seat equitation.

Og altså nu den prestigefyldte AQHA Champion-titel. DKQHA ønsker Michaela og “Frede” stort tillykke med den flotte titel!

Under menuen “Awards” kan du læse mere om de spændende titler, der findes i AQHA og hvilke danske heste, der har vundet disse titler.