Danske topresultater ved det tyske futurity

Grundet corona måtte et af Europas allerstørste quarter horse shows – De tyske mesterskaber for Quarter Horses Q20 – omlægges til et mindre futurity-stævne for de yngste heste. Denne weekend har DQHA således afholdt Q20 Futurity Cup, hvor 0-3 års heste, der er indbetalt i det tyske futurity har konkurreret i halter, trail in hand og longe line.

Tre danskejede heste er til start, og har præsteret flotte resultater over weekenden.
– Hold On To Hope. 2-årig hoppe efter Ionlywannabewithyou x VS Flatline. Avlet, ejet og showet af Natasha Møller, Kumlegård QH.
Showet i 2 yr. old mares halter, 2 yr. old longe line og 2 yr. old trail in hand.

– You Rock My World, 3-årig hingst efter Ive Got Good Credit x The Rock. Avlet af David Maisonnette, ejet af Didde Nielsson og showet af Keith Long. Showet i 3 yr. old stallions halter (Futurity Reserve Champion), 3 yr. old longe line (Futurity Champion out of 25) og 3 yr. old trail in hand (6th place out of 27)

You Rock My World er godt klædt på!

– Coolest Krymsun Yet. 3-årig hingst efter Coolest Asset Yet x One Hot Krymsun. Avlet af Klaus Wichtmann, ejet og showet af Natasha Møller, Kumlegård QH. Showet i 3 yr. old stallions halter (3rd place), 3 yr. old longe line (4th place out of 25) og 3 yr. old trail in hand (7th place out of 27)

DKQHA ønsker et kæmpe tillykke til Natasha Møller og Didde Nielsson. Vi er stolte af, at se danskejede heste helt i toppen i et af de mest prestigefyldte futurities!