Generalforsamlingen bliver virtuel

DKQHA’s ordinære generalforsamling omlægges til et virtuelt format.Vores generalforsamling afholdes den 31. januar klokken 12. Lovgivningsmæssigt er generalforsamlinger ikke underlagt forsamlingsforbuddet på 5 personer (jf. bekendtgørelse om forsamlingsforbud). Vi har dog i bestyrelsen besluttet at omlægge dette års generalforsamling til et virtuelt format. Vi ser intet i vores vedtægter, der står i vejen for dette. Godt nok er generalforsamlinger lovligt under nuværende lovgivning, men vi synes ikke at det kan forsvares under de nuværende omstændigheder, at samle op mod 40 personer i et indendørs lokale.

Generalforsamlingen afholdes derfor via Zoom. Det er vigtigt for bestyrelsen, at ingen medlemmer udelukkes fra at deltage pga. omlægningen. Vi har derfor planlagt et testmøde aftenen før, hvor man kan afprøve teknikken, hvis man føler behov. Derudover kan man ringe til vores “tekniske support” på dagen, hvis man støder på tekniske udfordringer. Læs mere om formatet her: https://wp.dkqha.dk/home/generalforsamling-2020/

Vi håber – til trods for omstændighederne – at se en masse af vores medlemmer til virtuel generalforsamling søndag den 31. januar!