Besøg af AQHA’s præsident

I forbindelse med at DKQHA har modtager funding via det amerikanske Quality Sample Program (QSP), afholder DKQHA et endags reproduktionsseminar med amerikansk dyrlæge og reproduktionsekspert Rafael Martinez. Dette seminar er åbent for alle interesserede og afholdes lørdag den 11. december 2021 (lokalisation og mere information følger). I forbindelse med denne clinic får Danmark besøg af AQHA’s præsident Norman Luba, samt AQHA’s internationale direktør, Sierra Kane. Luba og Kane skal, udover at deltage i seminaret, besøge forskellige danske avlere og ranches, og opleve dansk kultur. Vi er enormt spændte at byde AQHA’s præsident og internationale direktør velkommen i Danmark, og håber at se en masse medlemmer bakke op om deres besøg med deltagelse i det spændende reproduktionsseminar.